Frid­da Flen­sted-Jen­sen: Fra kontorchef til tech-innovatør i Bubly Training

Fridda Flensted-Jensen har satset alt for at etablere en international tech-virksomhed med individuel træning. (Foto: privat)

Resumé: KIB-medlem fortæller i Børsen Pro Selvstændig, hvordan hun efter et års forarbejder med sine partnere nu åbner onlineplatformen for individuel træning.

Publiceret 21. marts 2021 – Af EM – Webredaktør: Lucas Kanno Kastberg

”Om få uger kulminerer ét års forarbejde for Fridda Flensted-Jensen. For der åbner hun sammen med sine partnere den digitale port til onlineplaformen Bubly Training, der giver brugerne adgang til en-til-en-træning med en certificeret personlig træner.” Det skriver Anders Rostgaard Birkmann Børsen i Pro Selvstændig.

”Grundtanken er, at alle mennesker skal kunne være med – også dem, der ikke har råd til at hyre en personlig træner i dag.”

Forude er gået en intens udviklingsperiode, der blev noget længere end først antaget, fortæller adm. direktør Fridda Flensted-Jensen. Hun har i flere år været medlem af KIB- Kvinder I Bestyrelser og er desuden facilitator for en af KIBs C-suiter.

“Jeg var overbevist om, at vi ville have de første betalende kunder på platformen i løbet af et par måneder. Det var optimistisk, men et vigtigt mindset for at komme ud over stepperne. De første betalende kunder kom først på vores betaplatform i oktober. Og nu er vi klar til lancering,” siger hun til Børsen.

26 procent af iværksættere er kvinder

Mediet skriver, at Fridda Flensted-Jensen er kvinde og iværksætter og tilhører dermed et mindretal. En ny analyse fra Ledernes Hovedorganisation viser, at kvinder i 2019 kun stod bag 4.800 af de 18.000 nyetablerede virksomheder, som der kan knyttes personer til. Det svarer til en andel på 26,8 procent.

Hun ville i fysisk form efter anden graviditet

Fridda Flensted-Jensen er kaospilot fra uddannelsen i Aarhus.

“80 procent af os havde et cvr-nummer, da vi forlod uddannelsen. Vi lærte at tænke og planlægge stort. Det giver energi og handlerum i opstartsfasen at kende din målsætning – at du kan se lyset for enden af tunnelen,” siger hun til Børsen.

Tankerne om den digitale træningsplatform kom, da hun efter sin anden graviditet ville i fysisk form. For at højne sin egen motivation hyrede hun en personlig træner i tre måneder.

“Det styrkede mig fysisk, og mentalt – men det var også dyrt. Jeg blev optaget af, hvor meget motion betyder for vores generelle glæde i livet. Min gode oplevelse ville jeg gerne bringe ud til andre på en måde, der matcher et travlt liv,” siger hun til Børsen.

Farvel til den faste løn

Fridda Flensted-Jensen havde et fast job som kontorchef i Københavns Kommune, hvor hun var på vej op i karrieren. Men drømmen om at skabe egen virksomhed vejede tungere.

“Det er virkelig en familiebeslutning, når man gør det. Og det gælder både for kvinder og mænd. Når du har to børn, lejlighed og sommerhus, kan du ikke bare flytte hjem til din mor og far, hvis det ikke lykkes. Min mand har givet mig den vildeste opbakning,” siger hun til Børsen.

Bubly Training har modtaget funding fra Vækstfonden.

“Verden bliver mere og mere formet af tech. Derfor skal vi styrke diversiteten, der hvor fremtidens løsninger bliver formet. Jeg elsker, at jeg kan sætte mit aftryk,” siger Fridda Flensted-Jensen til Børsen.

Læs mere: https://borsen.dk/nyheder/proselvstaendig/fridda-brod-statistikken-og-blev-ivaerksaetter

https://www.bublytraining.com/

Søg om medlemskab af KIB – Kvinder I Bestyrelser – www.kvinderibestyrelser.dk