Ny dato: KIB-konferencen ALLE VINDER fredag 18. september i Landstingssalen på Christiansborg

Executive Magazine interviewer bl.a. alle ordførere, der medvirker i konferencen. Indtil videre Mona Juul, Sikandar Siddique, Fatma Øtkem og Samira Niwa

Resumé: Konferencen gennemføres med stjernebesætning fra forskere, politiske ordførere og topfolk fra erhvervsliv og organisationer. Målet er at indføre opslag af ledelses- og bestyrelses-poster ved lov som alternativ til kvoter. ”Danmark kan ikke stille med topledelser i 2. division, hvis erhvervslivet skal spille med i det internationale erhvervslivs superliga. Det kræver en ny rekruttering, der mobiliserer alle kræfter. Derfor skal vi holde op med at tænke i kvoter og køn – og i stedet sikre gennemsigtighed ved at opslå alle toplederstillinger offentligt,” skriver Peter Horn og Rikke Namunyak Marott fra Kvinder I Bestyrelsers sekretariat i kronik.

Publiceret 10. maj – af en Executive Magazine reporter

Kvinder I Bestyrelser-konferencen ALLE VINDER -oprindeligt programsat 16. maj – bliver nu gennemført fredag 18. september kl.10-15 i Landstingssalen på Christiansborg. Det bliver med en stjernebesætning af forskere, politiske ordførere og topfolk fra erhvervsliv, bestyrelser og organisationer, fremgår det af en pressemeddelelse fra Kvinder I bestyrelsers sekretariat.

Facilitator på arrangementet bliver Susanne Hoeck, kendt fra Women’s Board Award, og blandt de deltagende politiske ordførere er Sikandar Siddique, MF, der er arrangements vært, den konservative erhvervsordfører Mona Juul, Venstres ligestillingsordfører og Radikales ligestillingsordfører N.N., som der kan læse interviews med nedenfor. Flere interviews følger i de kommende uger med ordførere, topledere og organisationsledere.

Tilmelding og program
De personer – herunder medlemmer af KIB – der allerede har modtaget en invitation, kan tilmelde sig konferencen på kvinderibestyrelser.dk/tilmelding-til-konferencen . Andre, der ønsker at deltage, bedes sende en deltager-anmodning til kib@kvinderibestyrelser.dk . Deltagere, der ønsker at komme i betragtning, skal have en relation til KIBs formål – fremme af kvinder i ledelse og bestyrelser, repræsentere relevante organisationer, offentlige myndigheder eller medier. Pladsen er begrænset og fordeles derfor efter først-til-mølle – og efter de regler, der gælder for Landstingssalen.

Se programmet.

Interviews, kronikker og videoprogrammer:
Læs nedenfor interviews og kronikker om emnet:

Ordførere:
Mona Juul, Det Konservative Folkeparti: https://executivemagazine.dk/konservatives-mona-juul
Sikander Siddique, MF: https://executivemagazine.dk/mf-sikandar-siddique
Fatma Øtkem, Venstre: https://executivemagazine.dk/fatma-oktem
Samira Niwa, Radikale Venstre: https://executivemagazine.dk/radikales-samira-nawa-jobopslag-af-topposter-win-win-for-bade-virksomheder-og-jobansogere/

Kronikker:
Peter Horn og Rikke N. Morett: executivemagazine.dk/staerkt-erhvervsliv-efter-coronavirus
Peter Horn & Gitte Maya Elsing: kronik-sadan-skal-mange-flere-kvinder-na-toppen/

Videoprogrammer:
Der mangler noget!: https://www.youtube.com
Pitch: https://www.youtube.com/watch?vBe the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.